Denise

Mijn naam is Denise Snoeijen en woon samen met mijn man en dochter in Eindhoven.  Op de een of andere manier kwamen mensen die hulp nodig hadden rondom hun studie naar mij toe. Ik hielp ze, maar gaf er toen nog geen betekenis aan. Sinds dat ik moeder ben geworden, opende mijn hart, en begon ik mijn passie te volgen. Dat is het helpen van leerlingen rondom leren en studeren.  

Het spelen met taal vind ik ontzettend leuk om te doen. Zo zing ik liedjes en schrijf ik verhalen en gedichten.  Nieuwsgierig? Klik dan maar eens op onderstaande linkjes: 

Verhaal: Een Eindhovens kerstverhaal

Lied: Denise Snoeijen & Stephan Simons

Kwaliteit

Mijn loopbaan heeft zich afgewisseld tussen zorg, welzijn en onderwijs. Als remedial teacher, pedagoog en gezondheidswetenschapper kijk ik zowel naar het leren, als naar de leerling.  

Sinds 2022 ben ik aangesloten bij de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers (LBRT). 

Afgeronde Opleidingen: 

  • 2021-2022 - Cursus Practitioner Remedial Teaching - Fontys
  • 2015-2016 - Post-master Strategische innovatie in Cure & Care - Radboud Management Academy (RMa)
  • 2012-2015 - Applied Communication Science met de specialisatie Health & Society - Wageningen University & Research Center
  • 2008-2012 - Pedagogiek - Hogeschool Arnhem & Nijmegen 

Tijdens de opleidingen volgde ik graag trainingen, symposia en workshops. Zo heb ik mij verdiept in het onderwerp 'Hooggevoeligheid' en de relatie tussen 'spiritualiteit, cognitie, relaties en het fysieke lichaam'.